Tell Me logoŠių metų balandžio 2 ir 3 dienomis Vilniaus universiteto Kauno humanitarinis fakultetas (VU KHF) visus kauniečius ir miesto svečius kviečia į antrąją tarptautinę mokslinę konferenciją „Tarp Eilučių: Lingvistikos, Literatūrologijos, Medijų Erdvė: TELL ME’14“. Savo dalyvius ir klausytojus ji džiugins inovatyviais, plataus tematinio spektro pranešimais ir įspūdinga programa.

 „TELL ME‘14“ startuoja su itin gausiu būriu dalyvių: per dvi dienas bus pristatyti 47 pranešimai keturiuose skirtingos tematikos posėdžiuose ir diskusijose. Šiemet konferencijos organizatoriai klausytojams siūlo galimybę dalyvauti net penkiose kūrybinėse dirbtuvėse. Į turtingą konferencijos programą taip pat įtraukta studentų kurtų trumpametražių filmų peržiūra, kurią moderuos kino kritikas Gediminas Jankauskas. 

Dvi dienas konferencijoje  „TELL ME‘14“ savo įžvalgomis apie literatūrą, lingvistiką ir audiovizualinį menądalinsis kalbininkai, vertėjai, naujųjų medijų ir kino atstovai  iš Vilniaus universiteto, Vytauto Didžiojo universiteto, Kauno technologijos universiteto, Lietuvos sporto universiteto, Šiaulių universiteto, Mykolo Riomerio universiteto, Vilniaus kolegijos, Lietuvos edukologijos universiteto, Lietuvos literatūros vertėjų sąjungos. Taip pat sulauksime svečių iš Ukrainos, Prancūzijos, Estijos, Turkijos ir Latvijos.

Į dirbtuves kviečiame registruotis iš anksto (vietų skaičius ribotas!):

Išsamią konferencijos programą rasite čia: 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku