CSC VU sutartisGruodžio 11 d. pasirašyta Vilniaus universiteto ir UAB „CSC Baltic“ bendradarbiavimo sutartis. Ją pasirašė VU l. e. p. rektorius prof. Jūras Banys ir UAB „CSC Baltic“ generalinis direktorius Antanas Uršulis.

Susitarta dėl ilgalaikio abipusiškai naudingo bendradarbiavimo skatinant verslo ir studijų integraciją studentų informacijos sistemų inžinerijos, projektų valdymo, sprendimų architektūros ir IT saugos kompetencijų ugdymo skatinimo, profesinės studentų praktikos organizavimo, dėstytojų kompetencijų skatinimo, abipusės partnerystės sklaidos ir įvairių socialinių akcijų, projektinių, mokslinių veiklų organizavimo ir įgyvendinimo kryptimis.

Šios sutarties iniciatorių – VU Kauno humanitarinį fakultetą su UAB „CSC Baltic“ sieja glaudūs partnerystės ryšiai. Ne vienas KHF absolventas dirba šioje tarptautinėje informacinių technologijų bendrovėje. Alumnai kviečiami į fakulteto renginius ir šventes, o geriausi studentai gali šioje įmonėje atlikti praktiką. Jau kelerius metus UAB „CSC Baltic“ specialistai skaito paskaitas ir veda seminarus fakulteto studentams ir dėstytojams. Praėjusį pavasarį „CSC Baltic“ surengė geriausio baigiamojo darbo konkursą magistro ir bakalauro studijų paskutinių kursų studentams. Du fakulteto 2014 m. absolventus už darbus verslo informatikos ir verslo informacijos sistemų tema bendrovė apdovanojo solidžiomis premijomis. Partneriai prisideda ne tik prie studijų proceso, bet ir prie laisvalaikio gerinimo. Vasarą viename iš KHF korpusų (Napoleono name II a. foje) bendrovė įrengė studentams poilsio zoną „CSC lounge“, padėjo atnaujinti ir dar kelias laisvalaikio erdves fakultete, nuolat remia fakulteto ir SA renginius (buvo pagrindiniai jubiliejinės regatos „Nelauk, plauk!“ rėmėjai).

                                                                                                                                 VU inf.

Nuotraukoje: VU l. e. p. rektorius prof. Jūras Banys ir UAB „CSC Baltic“ generalinis direktorius Antanas Uršulis pasirašė bendradarbiavimo sutartį.

V. Jadzgevičiaus nuotrauka

http://galerija.vu.lt/Ivykiai/2014/Bendradarbiavimo-sutarties-tarp-VU-ir-UAB-CSC-Baltic-pasirasymas-2014-12-11/IMG_5591

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku