ismanusis verslas vukhf 2015Bendro UAB „Media inovacijos“ ir Vilniaus universiteto Kauno humanitarinio fakulteto (VU KHF)  projekto „Išmanusis verslas – šansas studentui“  dalyviai 2015 m. balandžio 13 d.  susitiko su mentoriais ir verslo atstovais. Susitikimo Vilniaus universiteto Kauno humanitariniame fakultete metu buvo aptartos projekto galimybės ir tolimesnės jo vystymo kryptys.

 

ismanusis verslas 2015VU Kauno humanitarinio fakulteto dekanas dr. Kęstutis Driaunys džiaugėsi studentų verslumo ugdymo galimybėmis, kurias atveria  besiplečiantis fakulteto bendradarbiavimas su verslo atstovais, ir apžvelgė projekto „Išmanusis verslas – šansas studentui“atsiradimo ir vystymo gaires. Šio projekto valdymo grupės atstovai – Giedrius Romeika, dr. Indrė Šikšnelytė ir Mantas Dilys (visi iš VU KHF) – pristatė taisykles ir vertinimo gaires, darbo eigos grafiką ir, žinoma, prizus.

Projekto „Išmanusis verslas – šansas studentui“  dalyviai dirbs realiame verslo projekte, skirtame elektroninių sprendimų komercializavimui. Jų laukia solidžios užduotys, susijusios su realiomis verslo projekto vadovo veiklomis. Padedami mentorių, projekte dalyvaujantys studentai  dirbs su naujais UAB “Media Inovacijos" e. produktais:  atliks tikslinę rinkos analizę ir pagrindimą, kurs ir tobulins prekės ženklą, parinks kainodaros strategiją ir veiksmus, planuos reklaminę kampaniją.
Jie turės puikią galimybę ne tik patikrinti savo gebėjimus dirbti komandoje, planuoti bei organizuoti veiklas, bet ir pristatyti nuveiktus darbus verslo specialistams, kurie įvertins studentų pasiektus rezultatus. Pasiekusiems realių rezultatų bus atlyginta specialistų rekomendacijomis, darbo pasiūlymais ir projekto verslo dalimi (akcijomis).

ismanusis verslas khf 2015Pirmajame projekto „Išmanusis verslas – šansas studentui“  susitikime dalyvavęs UAB „Media inovacijos” vadovas Šarūnas Straševičius kalbėjo apie verslo ir mokslo bendradarbiavimo svarbą. Jis akcentavo startuojančio projekto veiklos specifiškumą bei aktualumą ir  remdamasis savo patirtimi drąsino studentus entuziastingai imtis veiklų.

Mentorių ir projekto dalyvių bendradarbiavimo principus pateikė VšĮ „Verslumo iniciatyva“ direktorius Darius Karaša. Jo vedamo  seminaro „Mentorystė verslo pradžioje“ metu prisistatė ir projekto „Išmanusis verslas – šansas studentui“ mentoriai: dr. Vilma Tamulienė (VU KHF), dr. Lina Verbauskienė (VU KHF), dr. Rasa Bartkutė (VU KHF), dr. Dalia Krikščiūnienė (VU KHF), dr. Vera Moskaliova (VU KHF), dr. Indrė Šikšnelytė (VU KHF), Gabrielė Vilutytė (VU KHF), Mantas Dilys (VU KHF), Inga Navickaitė (VU), Vaidas Naginionis (VDA KF).

Projekto „Išmanusis verslas – šansas studentui“  organizatoriai sveikina visus prisijungusius prie jo ir linki sėkmės!

Daugiau apie projektą:

http://www.khf.vu.lt/aktualijos/221-renginiai/1512-ismanusis-verslas-sansas-studentui

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku