×

Klaida

[sigplus] Critical error: Image gallery folder galerijos/birstonas is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

[sigplus] Critical error: Image gallery folder galerijos/birstonas is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

0 VU KHF filologiu klubas as patsVU KHF filologų klubo narės (Lietuvių kalbotyros magistrantė Agnė Zakaravičiūtė, Lietuvių literatūros magistrantės Ieva Žekevičiūtė ir Gabrielė Navikaitė, Lietuvių filologijos ir reklamos absolventė Aistė Varkulevičiūtė) praėjusį savaitgalį (birželio 13 d.)  Birštono miesto šventėje vykdė Gotikinio rašto dirbtuves.

Klubo „Aš Pats“ narė Lietuvių literatūros magistrantė Ieva Žekevičiūtė mokė miesto gyventojus ir svečius rašyti gotikiniu stiliumi. Taip pat šventės dalyviai rašė sveikinimus miestui. Sveikinimai buvo surišti į bendrą knygą, kurios rašymas, tikimės, taps tradicija.

Džiaugiamės šeimų, atvykusių iš įvairių Lietuvos miestų susidomėjimu ir kantrybe mokantis.
Nuostabu buvo išgirsti, kad pasiūlytas užsiėmimas ne tik įdomus, bet ir turintis terapinį poveikį. Ačiū visiems už šiltą bendravimą!

Dėkojame Birštono miesto savivaldybei už gražų priėmimą ir puikią šventę!

Akimirkos iš šventės –  nuotraukose.

Agnė Zakaravičiūtė,

klubo „Aš Pats“ vadovė

{galerija}galerijos/birstonas{/galerija}

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku