SA fotoKovo 3 – iosios vakarą įvyko Vilniaus universiteto Kauno humanitarinio fakulteto Studentų atstovybės (VU KHF SA) prezidento rinkimai. Antrus metus iš eilės šios pareigos patikėtos Justui Paulikui.

Dėl VU KHF SA prezidento posto rungėsi du motyvuoti ir veiklūs studentai – praėjusiais metais šias pareigas ėjęs antrakursis Justas Paulikas ir pirmo kurso studentė Justyna Gricevič.  Rinkiminei-ataskaitinei konferencijai vadovavo VU KHF alumnas ir buvęs VU KHF SA prezidentas Algirdas Kviklys, sekretoriavo Lina Skarbaliūtė,  balsų komisijos nariai – Domas Varanauskas, Paulina Rezničenko ir Lukas Jakštas.

SA foto1Susirinkusieji išklausė VU KHF SA prezidento Justo Pauliko ir jo komandos veiklos ataskaitą bei jos reviziją, kurią parengė Lina Skarbaliūtė, apžvelgdama kiekvieno SA komiteto stiprybes, silpnybes ir galimybes, į kurias turėtų atsižvelgti naujai išrinkta studentų valdyba. Abu kandidatai į VU KHF SA prezidento pareigas pristatė savo veiklos planus, kuriuose atsispindėjo jų vizijos ir tikslai, aptartos jų realizacijos galimybės. Justyna Gricevič su komanda akcentavo studentų laisvalaikio zonos įkūrimo, fakulteto SA laikraščio atgaivinimo klausimus, pirmakursių gyvenamosios vietos užtikrinimo, studentų problemų sprendimo ir kitus klausimus, orientuotus į fakulteto studentų gerovę. Justas Paulikas ir komanda savo veiklos plane numatė aktyvinti SPK veiklą, įkurti laisvalaikio zoną, įgyvendinti „Alumni grįžta“ programą, bendradarbiauti su kitomis studentų atstovybėmis ir miesto savivaldybe, plačiau skleisti informaciją  apie tradicinius renginius ir daugelį kitų veiklų. Pats Justas Paulikas labiausiai akcentavo informacijos sklaidos būtinybę, kad žinia apie  organizacijos nuveiktus darbus pasiektų kiekvieną studentą. Kalbėdamas apie savo paties per praėjusius metus įgytas kompetencijas J. Paulikas pažadėjo gerinti psichologinę atmosferą atstovybėje.

Septynių balsų persvara Justas Paulikas antrąkart tapo VU KHF SA prezidentu. Konferencijoje išrinktas revizijos komisijos atstovas Lukas Jakštas, į VU SA Parlamentą pateko Justyna Gricevič ir Indrė Zabulytė. Į VU KHF Tarybą išrinkti: doktorantė Jurga Astrauskienė, magistrantas Lukas Jakštas ir pirmosios pakopos programų studentai Edgaras Dambrauskas ir Indrė Zabulytė. Edgaras ir Indrė bei Justas Paulikas tapo ir fakulteto Ginčų nagrinėjimo komisijos bei Akademinės etikos komisijos nariais.

„Vieningai už studentų ateitį!“

                                                                             Fakulteto Studentų atstovybės informacija

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku