dziaugsmo pastas 2016Gruodžio 20–21 dienomis į Kauno miesto gatves išeis  „Džiaugsmo pašto“ logotipu pažymėtomis kuprinėmis nešinos paštininkės – Lietuvių filologijos ir reklamos studentės iš Vilniaus universiteto Kaune.

Į akcijos  ,, Džiaugsmo paštas‘‘ kūrybines dirbtuves prieš kelias savaites Lietuvių filologijos ir reklamos II kurso studentės sukvietė  tuos, kurie  norėjo savo rankomis pagaminti šventinius atvirukus ir pasitarti su profesionalia dizainere. Gruodžio 6 d. VU Kauno fakulteto Kūrybos inkubatoriuje kalėdinės muzikos fone buvo dalijamasi idėjomis, kaip sukurti kuo įsimintinesnius atvirukus su sveikinimais senoliams. Per jaukų vakarą kartu su grafike Inga Navickaite studentai pagamino kelias dešimtis spalvingų ir nuotaikingų atvirukų. Prie gražios jų puokštės prisidėjo leidybos įmonių „Puse Plus Kaunas“ ir „Green prints“, taip pat  reklamos gamybos ir dizaino studijos „Bstudija“ (iš MB „Grafinės idėjos verslui ir namams“) dovanoti atvirukai ir spalvoti Kaišiadorių rajono savivaldybės  Žiežmarių gimnazijos mokinių darbeliai.

dziaugsmo pastas vu 2016„Džiaugsmo pašto“ organizatorės – VU Kauno fakulteto Lietuvių filologijos ir reklamos II kurso studentės – ir toliau suka gerų darbų karuselę ir kviečia prie jos prisijungti ne tik visus fakulteto  bendruomenės narius, bet ir Kauno miesto gyventojus bei šio miesto svečius.

Gruodžio 20–21 dienomis dairykitės   „Džiaugsmo pašto“ logotipu pažymėtų spalvingųjų kuprinių ir jomis nešinų paštininkių,  o gavę šventinį atviruką – skubėkite užrašyti šiltą palinkėjimą!

Akcijos metu surinkti kauniečių sveikinimai keliaus tiesiai į nuoširdaus dėmesio laukiančias senjorų širdis. Iki Trijų karalių  dienos juos senelių namuose aplankys ne tik „Džiaugsmo pašto“ organizatorės, bet ir Vilniaus universiteto Kaune laisvalaikio kolektyvų atstovai, kad savo dainomis ir muzika praskaidrintų garbių senolių nuotaiką.

 

Agnė Kibildaitė, Lietuvių filologijos ir reklamos II k. studentė

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku