Šiandieninėje visuomenėje informacinės technologijos ir informacinės sistemos tapo neatsiejama mūsų gyvenimo dalimi. Jas naudojame visur: kasdieninėje buityje, studijose, darbinėje veikloje, pramogose. Be informacinių technologijų neįsivaiduojamas organizacijų ar valstybių valdymas. Tačiau naujos technologijos atneša ne tik naudą, efektyvumą, bet ir generuoja tam tikras problemas. Viena iš jų – kibernetinio saugumo problema. Šiandien kibernetinis  saugumas nepaprastai svarbus. Įsilaužimai į organizacijų ar valstybių elektroninę erdvę gali pridaryti  žalos ekonomikai ir finansams, pažeisti strateginius objektus, dezinformuoti visuomenę, pakenkti organizacijos ar šalies prestižui.

VU Kauno humanitarinio fakulteto Informatikos katedra ir fakulteto socialiniai partneriai – UAB „CSC Baltic“ kviečia studentus ir dėstytojus domėtis ir  diskutuoti kibernetinio saugumo klausimais.
Lapkričio 26 d. 11.45 val.  IV kompiuterių klasėje savo patirtimi dalinsis „CSC Baltic“  Kibernetinio saugumo padalinio vadovas Dainius Danyla, kuris skaitys paskaitą „Informacinių sistemų saugumo stebėjimas ir patikimumo vertinimas“.

Kviečiame!

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku