apie baimeSeminaras apie baimę kalbėti viešai vyks balandžio 12 d. 18.00-19.30 val. VU Kauno humanitarinio fakulteto XIII auditorijoje (IV korp., II aukštas, Muitinės g. 8, Kaunas).

VU studentams ir JCI nariams - nemokamai!
Registracija: http://goo.gl/forms/mr6c7ZIJHK

Apie baimę kalbėti viešai

Prieš senus, jaunus, patyrusius, naujokus, kolegas, draugus, nepažįstamus, specialistus, daktarus, eilinius ir vadus – nesvarbu kokia Tavo auditorija – burna džiūsta ir prakaituoja ne tik delnai. Kiekvienam pažįstamas jausmas. Dabar pagalvok, kaip būtų gera baigti kalbą matant visų veidus nuščiuvusius. Matyk, kaip visus įtrauki savo istorijom. Girdėk, aplodismentų jūrą. Geras jausmas, tiesa?

Šio renginio metu tu turėsi galimybę pasirinkti tau labiausiai tinkantį vieną iš keturių veiksmingų technikų kaip įveikti viešojo kalbėjimo ir kitas baimes.

Dėmesio! Tai yra trečiasis iš keturių įtaigios kalbos seminarų. Nori drąsiau jaustis ant scenos? Atėjo Tavo laikas.

Data: balandžio12 d.
Laikas: 18:00  - 19:30
Vieta: VU KHF, XIII auditorija, IV korp. II aukštas, Muitinės g. 8, Kaunas

Investicija į save: 4 eurai; VU studentam ir JCI nariams nemokamai!
Registracija: http://goo.gl/forms/mr6c7ZIJHK

Vedantieji:

Linas Staršelskis - savarankiškai domisi komunikacijos psichologija nuo 2011m. Nuo 2013m. veda seminarus ir individualiai konsultuoja saviugdos, asmeninio efektyvumo temomis. 2015m. baigė paties R. Bandlerio ir J. Grinderio (neurolingvistinio programavimo pradininkų) mokyklą ir tapo sertifikuotu NLP praktiku.
Rūta Paulauskaitė - neverbalinės kalbos specialistė. Rūtos žinios paremtos praktine patirtimi ir stebėjimais. Nuo 2013m. organizuoja ir veda seminarus, individualiai konsultuoja moteris ir poras ilgalaikių santykių, viliojimo, kūno kalbos, saviugdos temomis. Nuo 2015m. gilina žinias ir siekia profesionalumo„Professional Coach ICU (ICTA)“. 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku