Pradžia: 2024-02-15 10:43
Pabaiga: 2024-02-15 10:43

2016 gronsko

ENGLISH

2016 m. gruodžio 9 d. Vilniaus universiteto Kauno humanitariniame fakultete įvyks 13-oji tarptautinė prof. V. Gronsko jaunųjų mokslininkų  konferencija „Ūkio plėtra: teorija ir praktika“.

Konferencijos tikslas – prisidėti prie patikimos, saugios, efektyvios ir darnios ūkio, ekonomikos bei verslo plėtros. Konferencija suteikia galimybę atvirai diskusijai tarp jaunųjų mokslininkų: ne tik perskaityti pranešimą, pasidalinti patirtimi bei įžvalgomis, bet ir aptarti naujausias mokslo tendencijas, pasiekimus bei trūkumus, taip pat atnaujinti senas ar užmegzti naujas asmenines pažintis bei prisidėti prie tarptautinio mokslininkų bendradarbiavimo plėtros. Todėl kviečiame bakalaurus, magistrantus, doktorantus ir kitus mokslo atstovus į 13-ąją tarptautinę prof. V. Gronsko jaunųjų mokslininkų  konferenciją „Ūkio plėtra: teorija ir praktika“.

Kaip ir kiekvienais metais, geriausių straipsnių ir pristatymų autoriai bus apdovanoti.

Konferencijos dalyvių straipsniai publikuojami recenzuojamame tęstiniame konferencijos leidinyje "Development in Economics: Theory and Practice"

Konferencijos kalba – anglų; straipsniai taip pat turi būti parengti anglų kalba.

Kviečiame aktyviai dalyvauti!

PROGRAMA

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku