Spalio 7 d. 13.45 val. VU Kauno humanitariniame fakultete viešės fotomenininkas Javier Lovera. Susitikimas vyks Vaizdo konferencijų studijoje (VU KHF 4 korp. 3 a.).

Javier yra kilęs iš Kolumbijos ir šiuo metu gyvena bei kuria Toronte. Ryškaus braižo mados fotografijomis išsiskiriantis kūrėjas yra plataus profilio, kūrinių prasme, savininkas. Javier  darbai buvo publikuoti tokiuose žurnaluose kaip ELLE, FASHION Canada, The Globe and Mail, Clin D‘Oeil. Taip pat bendradarbiavo su Mendocino, Frank and Oak, Adidas, NIKE ir BMW. Mėgstantis įvairių sričių projektus, o ypač kinematografiją, dirbo kaip operatorius ir režisierius su tokiais komerciniais ženklais kaip Aveeno, Stylehaul, FORD, FILLER Magazine. Taip pat Javier Lover žavi savo įvairiapusiškumu įsitraukiant ir į tarpsritinius projektus  SUMO Project bei Derooted Labs:

 http://derooted.com/portfolio/bmw-engineering-beauty/.

Susitikimą su fotomenininku organizuoja VU KHF Filosofijos ir kultūros studijų katedra. 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku