VVI 2016 apdovanojimai KHF skelbimas

Spalio 18 d. (antradienį) Vilniaus universiteto Sveikatos ir sporto centras (VU SSC) kviečia į projekto „VU vasaros iššūkis“ II vietos laimėtojams – Kauno humanitarinio fakulteto komandai – skirtą apdovanojimų popietę. Nuo 11.15 val. VU KHF Tarybos menėje laukiama visa fakulteto bendruomenė: studentai, dėstytojai ir administracija!

Programoje:

11.15 val. – VU KHF komandos apdovanojimai.

11.30 val. – paskaita-pokalbis „Judėti: kodėl ir kaip?“ su VU SSC direktore doc. dr. R. Žilinskiene.

12.15 val. – praktinis užsiėmimas „Judėjimo galimybės auditorijoje“ su trenere-kineziterapeute J. Maslovskaite.

12.35 val. – „Dvikovos, pirštinės ir saldus miegas“. Projekto „VU vasaros iššūkis“ administratorė J. Tuleikytė.

12.45 val. – asmeninės kineziterapinės konsultacijos su trenere-kineziterapeute J. Maslovskaite.

Nepatingėkite, užsukite į Tarybos menę spalio 18 d. bet kuriuo metu nuo 11.15 val. iki 13 val. ir prisijunkite prie dalyvaujančių!

Nepraleiskite puikios progos tapti aktyviu sveikatinimo programos dalyviu ir susipažinti ne tik su energingais VU SSC atstovais, bet ir su fakulteto Sporto ir sveikatingumo koordinatorimi Deividu Plerpa. Jis padės pasirinkti, kokius  užsiėmimus galite lankyti Lietuvos sporto universitete: baseiną, treniruoklių salę, aerobiką ir funkcines treniruotes ar šiaurietiško ėjimo treniruotes su išvykomis į žygius, Tai či ir kt. 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku