baneris vu knf svetainei istrizaine 672017 m. balandžio 5 d. 18 val. VU Kauno fakulteto „Raudonojo kilimo“ teatras kviečia į premjerą! Performanso teatro grupės nariai VU KnF Raudonojo kilimo teatras fakulteto Teatro menėje (VU KnF 4 korp., Muitinės g. 8) parodys spektaklį „Įstrižainė 67“ pagal D. Ivanovo ir V. Trifanovo kūrinį.

 

 

plakatas istrizaine 67 internetui 2017 03 19Naujausio pastatymo režisierė – Indrė Taločkaitė, VU Kauno fakulteto „Raudonojo kilimo“ teatro vadovė. Pjesę pagal D. Ivanovo ir V. Trifanovo kūrinį adaptavo Rūta Narkevičiūtė, VU KnF absolventė. Vaidina: Dalia Puidaitė, Lukas Četyrkovskis, Ineta Kuralavičiūtė, Tomas Utmanas, Mantas Mockus, Agnė Mozūraitė, Kristina Užukauskaitė ir Karolis Linauskas. Spektaklio dailininkė – Inga Navickaitė.

Rodos, pasaulis aplink savo ašį sukasi tuo pačiu greičiu, tačiau mes vis labiau ir labiau skubame kur nors apsilankyti ar ką nors nuveikti. Atsipalaidavimo ieškome klausydamiesi muzikos, naršydami internete, žiūrėdami filmus, serialus, o laiko pažinti save ir kitus beveik nepasiliekame.

Kiek metų galime gyventi su tais pačiais žmonėmis po vienu stogu ir nieko apie juos nežinoti, nepastebėti, kas jų gyvenime ar juose pačiuose pasikeitė? Kada ateina suvokimas, jog jau kurį laiką gyvename vienu ir tuo pačiu ritmu? Ko reikia, kad pagaliau atmerktume akis? Gal sugedusio televizoriaus?

Naujausias VU KnF „Raudonojo kilimo“ teatro spektaklis kalba būtent apie tai – nuolatinį bandymą atsiriboti, mintimis pabėgti kitur, užmirštus artimuosius ir sunykusį bendravimą...

Susidomėjote? Būtinai apsilankykite „Įstrižainė 67“ premjeroje!

Kitos spektaklio „Įstrižainė 67“ pristatymo datos:
balandžio 24 d. 18 val.,
gegužės 5 d. 18 val.,
gegužės 17 d. 18 val.,
gegužės 31 d. 18 val.

Daugiau informacijos:
https://www.facebook.com/events/1247162648736769/

Raudonojo kilimo teatras

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku