Džiaugsmo paštasKai aplink vis labiau kvepia Kalėdomis, norisi ne tik artimam įteikti dovaną ar bent nusišypsoti, bet ir nudžiuginti kiekvieną aplinkui, kurio galbūt net vardo nežinai, bet  nutuoki – jam to labai reikia. Kaip ir kasmet  kalėdinis ,,Džiaugsmo paštas“ suteiks Jums galimybę pasidalyti geru žodžiu su senelių namuose gyvenančiais senjorais, nes šia gerumo akcija siekiame šventų Kalėdų laikotarpiu  dėmesiu ir meile apdovanoti to išsiilgusius senolius.

Prie šių gerumo dalybų galite prisidėti ir Jūs, mieli  VU KnF studentai ir dėstytojai, tereikia  gražias savo  mintis ir nuoširdžius linkėjimus „nutupdyti“ į puošnius  atvirukus, kuriuos galėsite rasti prie M. Biržiškos auditorijos (IV korpusas, 2 aukštas).

O galbūt norite sukurti ne tik palinkėjimą, bet ir patį atviruką?  Gruodžio 18 dieną visų norinčiųjų jaukiai ir prasmingai praleisti ilgąją pertrauką (11.15– 12.00 val.)  lauksime  fojė, prie prof. V. Gronsko auditorijos, kur vyks kūrybinės  „Džiaugsmo pašto“ dirbtuvės. Mes pasirūpinsime  visomis priemonėmis,  kurių prireiks norint sukurti  originalų atviruką, o  Jūs nepamirškite vieno – šventinės džiugios nuotaikos.

Negalime nepaminėti, jog savo gerumu pasidalinti galės ne tik mūsų fakulteto bendruomenė, bet ir visi kauniečiai. Gruodžio 15-osios vakarą Kalėdinę nuotaiką skleisime ir Kauno senamiestyje. Tad, ieškokite šypsenomis pasidabinusių „Džiaugsmo pašto“ paštininkių ir padovanokite šiltą palinkėjimą garbiems senoliams!

 Lietuvių filologijos ir reklamos studentės

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku