foto ICIST 2016VU Kauno fakulteto Informatikos katedros mokslininkai aktyviai prisidėjo prie 22-os tarptautinės konferencijos “Information and Software Technologies – ICIST 2016” („Informacinės ir programinės įrangos technologijos ICIST 2016”) sėkmės.  

Geriausi  Lietuvos informacinių technologijų (IT) tyrėjai ir praktikai spalio 13-15 dienomis Druskininkuose  vykusiame aukščiausio lygio IT srities  mokslininkų renginyje susitiko su kolegomis iš užsienio ir dalijosi naujausiais savo tyrimų rezultatais. Šiemet Kauno technologijos universiteto Informatikos fakulteto (KTU IF) organizuotoje konferencijoje, kurios   straipsniai publikuojami    Springer    ISI   Proceedings   tipo   leidinyje, dalyvavo mokslininkai ir informacinių technologijų specialistai iš 22 skirtingų šalių –  ne tik iš Europos, bet ir iš Nigerijos, Tuniso, Alžyro, JAV.

Pasak VU Kauno fakulteto (VU KnF) Informatikos katedros vedėjo prof. Audriaus Lopatos, kuris vadovavo mokslinių pranešimų sekcijai „Intelligent Methods for Data Analysis and Computer-Aided Software Engineering“, konferencija buvo pasaulinio lygio. VU KnF informatikai kuravo dvi iš devynių konferencijos sekcijų, o pranešimus joje skaitė doktorantai Mantas Vaitonis ir Marius  Liutvinavičius.

Nuotraukoje: VU KnF Informatikos katedros vedėjas prof. Audrius Lopata, doktorantė Ilona Veitaitė ir  konferencijos  pirmininkas prof.  R. Damaševičius (KTU).

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku