Devbridge laukia kvalifikuotų programuotojų

vukhf dvgVU KHF Informatikos katedros profesorius Virginijus Sakalauskas, docentė Dalia Krikščiūnienė ir docentas Vytautas Rudžionis balandžio 2 d. dalyvavo firmos Devbridge Group atvirų durų dienos renginyje.

Devbridge Group yra tarptautinė programinės įrangos kūrimo ir dizaino kompanija, kuri specializuojasi interneto ir mobilių aplikacijų srityje. Pagrindinė įmonės, kuriančios pažangius verslo sprendimus, būstinė yra Čikagoje (JAV), o jos padalinys DevbridgeLT Kaune buvo atidarytas 2011 metais. Jis įsikūręs puikiai restauruotame buvusių Šančių kareivinių pastate. Dabar ten darbuojasi daugiau kaip 60 programuotojų, nors, pasak padalinio vadovų, jie priimtų dar bent 20. Deja, Lietuvoje labai trūksta reikiamos kvalifikacijos programuotojų. Viešnagės bendroje Lietuvos–Amerikos įmonėje metu Informatikos katedros atstovus maloniai nustebino tai, kad joje dirba net 3 Vilniaus universiteto Kauno humanitarinio fakulteto absolventai. Jų atsiliepimai apie firmą, darbo sąlygas, galimybes tobulėti buvo itin entuziastingi.

vukhf dbAtvirų durų dienoje dalyvavę mūsų fakulteto dėstytojai susipažino su puikiai įrengtu Devbridge Group Kauno ofisu, įmonės veikla ir plėtra.  Įmonės technologijų direktorius Paulius Mačiulis savo pranešime paragino klausytojus „Tobulėti kartu su Devbridge!“. VU KHF atstovus sužavėjo darbdavių rūpestis programuotojų kolektyvu, jų kvalifikacijos kėlimo ir net bendro laisvalaikio praleidimo galimybių gausa.

„Susidarė įspūdis, kad tai labai profesionalus, motyvuotas kolektyvas, kuriame dirbti svajoja daugelis informatikos specialybės absolventų. Viešnagę Devbridge Group baigėme bendra nuostata plėsti bendradarbiavimą tarp įmonės ir Vilniaus universiteto Kauno humanitarinio fakulteto Informatikos katedros,“ – pasakoja prof.V. Sakalauskas, doc. D. Krikščiūnienė ir doc. V. Rudžionis.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku