Kalėdinis dekano sveikinimas fakulteto bendruomenei

sveikinimas kaledos 2014Mielieji,

baigiasi ypatingi mūsų fakultetui metai. 2014-aisiais atsirėmę į  fakulteto praeitį ir gražiai paminėję garbingą jo 50 metų sukaktį, drauge kuriame jo ateitį čia ir dabar. Pasitikėdami vieni kitais ir savimi puoselėjame Vilniaus universitetą Kaune, kad jame būtų gera būti – dirbti, studijuoti  ar trumpam apsilankyti – ne tik kiekvienam iš mūsų, bet ir bet kuriam užsukusiam į svetingas fakulteto erdves.

Gyvename sudėtingu laikotarpiu, kai turime susitelkti rimtam darbui ir iššūkiams. Todėl mylėkime artimą ne tik savo, bet ir mūsų visų namuose – VU KHF, o trokšdami asmeninės sėkmės siekime, kad ir fakultetas klestėtų. Apgaubkime vieni kitus dėmesiu ir šiluma, dosniai dalykimės patirtimi ir įgyvendinkime drąsius sumanymus. Tausokime ir mylėkime ne tik save, bet ir tuos, kurie aplink mus. Paskendę kasdieniuose rūpesčiuose neužmirškime pasidžiaugti vieni kitų pasiekimais, paduoti ranką klumpančiam, paguosti liūdintį… Juk gyvename ne sau, o dėl tų, kuriems esame labiausiai reikalingi.

Su Šv. Kalėdomis  ir Naujaisiais metais, mieli VU KHF bendruomenės nariai! Tegu 2015-ieji mums visiems bus darbingi ir sėkmingi  šviesių vilčių išsipildymo metai!

Laimės ir meilės Jums ir Jūsų artimiesiems!

Doc. dr. Kęstutis Driaunys

Vilniaus universiteto Kauno humanitarinio fakulteto dekanas

2014 m. gruodžio 22 d.    

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku