Kultūros ir meno vadybininkai gali praktikuotis ir Tenerifėje

tenerife khf praktikaFilosofijos ir kultūros studijų katedros darbuotojos prof. V. Jurėnienė ir  R. Poškuvienė rugsėjo 24-30 d. lankėsi Tenerifėje (Ispanija) su Erasmus neakademiniu vizitu. Kultūros vadybininkų studijų programą kuruojanti katedra tampriai bendradarbiauja su galerijos „Balta“ savininke menininke Jolanta Šmidtiene, su kuria buvo sutarta aplankyti jos galeriją Tenerifėje ir vietoje susipažinti su studentų praktikos galimybėmis.

V. Jurėnienė ir R. Poškuvienė susitiko su galerijos vadybininke Evelina Gataveckiene ir susipažino su galerijos veiklos specifika, aptarė bendrų veiklų planus bei kompetencijas, reikalingas meno ir kultūros vadybos studentams. Pasak E. Gataveckienės, studentams, kurie norėtų praktiką atlikti galerijoje „Balta“ Tenerifėje, būtini ne tik vadybos gebėjimai, projektų parengimo ir įgyvendinimo įgūdžiai, bet ir ispanų kalbos mokėjimas. Turistus iš viso pasaulio viliojančioje saloje įsikūrusios galerijos „Balta“ savininkė J. Šmidtienė ir jos vadybininkė kelia aukštus reikalavimus ir tikisi kūrybingų, meną mylinčių bei mokančių organizuoti verslą studentų-praktikantų. Profesorė V. Jurėnienė viliasi, kad ši galerija taps nuolatine Kultūros vadybos ir Meno vadybos studijų programų praktikos vieta, teikiančia naudą studentams, galerijai, katedrai ir universitetui.

Nuotraukos – iš R. Poškuvienės asmeninio archyvo.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku