Diplomai įteikti III Meno vadybos magistrų laidai

meno vadyba 2016Sausio 22 d. Istorinėje Lietuvos Respublikos Prezidentūroje  Kaune dešimčiai Vilniaus universiteto Kauno humanitarinio fakulteto Meno vadybos  magistro studijų programos absolventų  buvo  įteikti diplomai.

Garbingą Magna Cum Laude diplomą iš Vilniaus universiteto bendruomenės reikalų prorektorės doc. Birutės Švedaitės – Sakalauskės ir VU KHF dekano doc. Kęstučio Driaunio rankų gavo viena iš jų – Aušra Andrė Stonytė.

Vadybos magistrus sveikino ne tik universiteto bei  fakulteto administracijos vadovai, bet ir gausiai susirinkę diplomantų artimieji, VU Kauno humanitarinio fakulteto bendruomenės atstovai ir garbingi svečiai. Istorinės prezidentūros vadovė Renata Mikalajūnaitė, sveikindama akademinių  iškilmių istorinėje salėje dalyvius, linkėjo magistrams įnešti naujų vėjų į Kauno meno ir kultūros pasaulį, o „Talent Garden Kaunas“ steigėjas bei UAB „BURO LT“ direktorius Artūras Bulota jiems priminė, kad svarbiausia – gebėti svajoti ir „norėti taip stipriai, kad neliktų vietos svarstymams ir netikrumo jausmui. Svajoti taip, kad laimės jausmas maišytųsi su baime. Bet ne su baime prarasti, o baime, jog imatės didelio ir atsakingo darbo. O dirbti taip, kad pelnytumėt pagarbą nekalbėdami apie save ir pranokdami aplinkinių lūkesčius“.

meno vadyba iteikimai 2016Ieškojimų ir atradimų džiaugsmo, įdomaus ir pilno prasmingų iššūkių gyvenimo savo studentams linkėjo Menos vadybos studijų programos pirmininkė prof. Virginija Jurėnienė, jautrioje kalboje akcentavusi nepakartojamas akademinės bendrystės akimirkas, kurios vedė į sėkmę ir garantavo rezultatus.

Diplomų įteikimo šventėje muzikavo VU KHF choro „Veni gaudere“ (vadovė Adelė Mikalkėnienė) grupė ir VU KHF instrumentinis ansamblis „Concordi sono“ (vadovė Kristina Katavičiūtė) su draugais iš Kauno I muzikos mokyklos.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku