VU KHF „Kūrybinės medijų dirbtuvės“ renka komandą

khf kurybines dirbtuves„Moderni visuomenė komunikuoja ne tik tekstu ir garsu, bet ir vaizdiniais elementais. Todėl mokėti skaityti vizualią kalbą ir mokėti ją kurti naudojant foto ir video priemones šiuolaikiniam žmogui (ir ypatingai  studentui) yra tiesiog būtina!“ – įsitikinęs entuziastingų jaunų kūrėjų komandą Vilniaus universiteto Kauno humanitariniame fakultete telkiantis Gediminas Urbonas – medijų meno specialistas, pasirengęs novatoriškiems kūrybiniams sprendimams ir nemėgstantis iš anksto paruoštų klišių. 

 

Gediminas urbonasPasak jo, „Kūrybinių medijų dirbtuvių“ metu studentai ugdys įvairius kompozicijos, fotografavimo ir filmavimo bei montavimo gebėjimus: mokysis informaciją perteikti vaizdais panaudodami simbolius, savarankiškai kurs naujomis technologijomis paremtus foto ir video meno kūrinius, kurs foto reportažus vaizdais pasakodami trumpą istoriją be žodžių, mokysis dirbti su Adobe Photoshop, Adobe Premiere programomis.

Charizmatiškas dirbtuvių vadovas pažada, kad įsitraukę į „Kūrybinių medijų dirbtuvių“ siūlomas veiklas ne tik  suprasite foto ir video technikos veikimo principus, bet ir įgysite reikalingų praktinių įgūdžių –  gebėsite sisteminti  informaciją ir kūrybiškai ją pateikti.

 Dirbtuvės atviros smalsiems ir kūrybingiems!

„Kūrybinių medijų dirbtuvių“ susitikimai vyks ketvirtadieniais 13.45 – 15.30 val. AVL1 auditorijoje.

Pirmasis – jau kovo 10 d.!

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku