Seminaras apie tarptautinių jaunimo mainų galimybes

unique projects khfInformaciniame asociacijos „Unique Projects“ seminare, kurį jos atstovai kovo 2 d. surengė VU Kauno humanitariniame fakultete, buvo kalbama apie organizacijos vykdomą veiklą, Erasmus+ programos teikiamas naudas ir projektus, kuriuose kviečiami dalyvauti aktyvūs, entuziastingi ir motyvuoti jaunuoliai. Seminaro dalyviai sužinojo apie galimybę tobulėti keliaujant. Dalyvaudami įvairiuose projektuose jie gali ne tik pamatyti kitas šalis,  susipažinti su skirtingų kultūrų žmonėmis, patobulinti bendravimo, komandinio darbo ir anglų kalbos įgūdžius, bet ir įgyti teorinių žinių bei praktinių gebėjimų. 

Vienas tarptautinių jaunimo mainų projektas paprastai trunka 7-14 dienų. Projektai vykdomi visus metus ir bet kuriuo metu galima rinktis iš maždaug 10 projektų, apimančių įvairias sritis – savanorystės, jaunimo nedarbo, demokratijos, ekologijos, lyčių lygybės, verslumo, interneto priklausomybės ir t.t. Patekti į  Erasmus+ jaunimo mainų projektą yra paprasta – tereikia užpildyti trumpą anketą organizacijos internetiniame puslapyje http://www.uniqueprojects.eu/projektai/.  „Unique Projects“ atstovų teigimu, svarbiausias kriterijus, pagal kurį atrenkami projektų dalyviai, yra jų motyvacija, entuziazmas ir gebėjimas atstovauti savo šaliai. 

unique projects khf 2016„Unique Projects“ yra nesiekianti pelno organizacija, padedanti skatinti tarpkultūrinį supratimą bei dalinimąsi gerąja patirtimi. Skatindama jaunimo visapusišką tobulėjimą, savęs pažinimą ir savo galimybių rato plėtrą vykstant į svečias šalis, bendraujant su kitataučiais, palaikant ilgalaikius santykius ir bendradarbiaujant, „Unique Projects“ prisideda prie sąmoningos, kūrybingos, plačiai žvelgiančios ir kryptingai tikslo siekiančios visuomenės formavimo. 

Livija Grikietis

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku