VU KHF studentai laukiami Barselonoje

Barcelona khf vuVU Kauno humanitariniame fakultete svečiavosi Barselonos autonominio universiteto užsienio kalbų profesorius dr. Xavier Pascual Calvo. Susitikimo metu profesorius supažindino VU KHF studentus su Barselonos autonominio universiteto studijų programomis, dėstomomis anglų kalba, tarp jų ir audiovizualinės komunikacijos studijomis. Susitikimo dalyviams buvo parodytas Barselonos autonominio universiteto audiovizualinės programos studentų sukurtas filmas apie jų studijų patirtį Barselonoje.

Svečias papasakojo ir parodė vaizdo įrašą apie Katalonijos sostinę Barseloną, garsią išraiškingais Antonio Gaudi statiniais ir vienu stipriausių pasaulyje futbolo klubų. Atsisveikindamas profesorius pakvietė studentus dalyvauti Erasmus+ studentų mainų programoje ir atvykti studijuoti į Barselonos autonominį universitetą.

VU Kauno humanitarinis fakultetas ir Barselonos autonominis universitetas jau keletą metų sėkmingai bendradarbiauja Erasmus+ programos rėmuose. Keli VU KHF studentai buvo išvykę dalinėms studijoms šiame universitete pagal Erasmus+ mainų programą. Barselonos autonominiame universitete, kuriame studijuoja 50 tūkst.studentų, anglų kalba dėstomų programų pasirinkimas įvairus: čia studentai gali studijuoti verslo administravimą ir vadybą, ekonomiką, anglų kalbą, edukologiją ir turizmą.

Livija Grikietis,
Tarptautinių ryšių skyrius

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku