VU KHF studijų programos pristatytos Stambule

stambule vu khf 2016Tarptautinėje Partnerių savaitėje Aydin universitete Stambule (Turkija) VU Kauno humanitariniam fakultetui atstovavo Užsienio kalbų katedros docentė dr. Dovilė Vengalienė.

Šiame neseniai įkurtame, tačiau net 39000 studentų ir 2000 darbuotojų turinčiame universitete su  moderniai įrengtomis kompiuterizuotomis auditorijomis ir  tyrimų laboratorijomis vyko studijų programų pristatymas ir Erasmus studentų mainų galimybių aptarimas. Pristatydama Vilniaus universitetą ir VU Kauno humanitarinį fakultetą studentams ir akademiniam personalui VU KHF atstovė bendravo su kolegomis iš Turkijos, Jungtinės Karalystės, Azerbaidžano, Latvijos, Bulgarijos, Vokietijos, Vengrijos, Ispanijos ir kitų šalių universitetų.

 

 

stambule vu khfDoc. D. Vengalienė džiaugiasi, kad buvo labai malonu susitikti su studentais, kurių draugai yra studijavę VU Kauno humanitariniame fakultete pagal Erasmus mainų programą ir labai gražiai atsiliepia apie čia vykusias studijas. Pasak docentės, vizitas į Turkiją buvo naudingas, nes užmegzti ryšiai su kitų šalių universitetų atstovais, o Odlar Yurdu (Azerbaidžanas) universiteto tarptautinių ryšių prodekanas pateikė pasiūlymą pasirašyti bendradarbiavimo sutartį.  

D. Vengalienė pasakoja, kad Tarptautinės Partnerių savaitės Aydin universitete metu pavyko dalyvauti ir keliuose seminaruose bei paskaitose: Internationalization Strategy: Best Practices in IAU; Panel: Cooperation within KA107 - International Credit Mobility; Sharing Good Ideas and Best Practices: Quality and Accreditation; Digital Education and Innovation; Entrepreneurship and Leadership; From Conflict to Peacebuilding in the Region: The Role of Education.

Užsienio kalbų katedros informacija

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku