ERASMUS+ mokymų savaitės vizitas Vilniaus universitete Kaune

erasmus vizitasRugsėjo 28 d. Vilniaus universiteto Kauno fakultete lankėsi Vilniaus universitete organizuotos tarptautinės ERASMUS+ mokymų savaitės  2017 dalyviai.  Susitikimo metu Europos Sąjungos ir trečiųjų šalių universitetų atstovams buvo pristatytas Kauno fakultetas,  studijų ir mokslo pasiekimai, pasidalinta administracinio ir tarptautinio bendradarbiavimo patirtimi, aptartos tarptautinių partnerysčių galimybės.

 

 

 

 

erasmus2017Šiame renginyje dalyvavo Albanijos, Baltarusijos, Čekijos, Dominikos Respublikos, Gambijos, Italijos, Jordanijos, Kazachstano, Latvijos, Lenkijos, Pietų Afrikos, Portugalijos, Rusijos, Slovakijos, Suomijos ir Vokietijos atstovai. Šių šalių universitetams atstovavo administracijos skyrių ir tarptautinių ryšių darbuotojai bei dėstytojai. Mokymų savaitės dalyviai buvo supažindinti su fakulteto infrastuktūra,  jo išskirtine architektūra bei istorija.

ERASMUS+ mokymų savaitės organizuojamos daugelyje Europos universitetų. Jos didina jų žinomumą, stiprina ryšius tarp partnerių, padeda užmegzti naujus kontaktus. Smagu, kad Kauno fakulteto įtraukimas į Vilniaus universitete kasmet organizuojamos tarptautinės ERASMUS+ mokymų savaitės bendrus renginius jau tapo tradicija.

erasmusvizitas

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku