Kultūros vadybos patirtis iš Švedijos

Filosofijos ir kultūros vadybos katedros iniciatyva mūsų fakultete lankysis lektorius iš Umeå (Švedija) universiteto Per Holm.

Jis yra filmų prodiuseris, kultūros projektų koordinatorius ir konsultantas, Umeå Kūrybinių industrijų asociacijos tarybos narys (Umeå Creative Industry Association) narys, taip pat dirba knygų leidybos srityje.

Kultūros vadybininkai Švedijos šiaurėje esančiame universitete pradėti rengti nuo 2011 m., o P. Holm yra šios studijų programos iniciatorius ir koordinatorius.

P. Holm į Vilniaus universiteto Kauno humanitarinį fakultetą atvyksta pagal Erasmus akademinių vizitų programą. ir kultūros vadybos studijų programos studentams skaitys dvi paskaitas anglų kalba Vaizdo konferencijų studijoje (MDS):

  • spalio 28 d. 9.45 val. –  paskaita ,,The Filmproducer - sprider, catalyst and creator“,
  • spalio 30 d. 9.45 val. – paskaita ,,Event management, event studies and how to create excellent arrangements and events“.

Visi norintys dalyvauti šiose paskaitose yra maloniai laukiami.

Doc. dr. A. Urbonienė

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku