Studentiško kino vakaruose „Romuvoje“ – daugiau nei kinas

romuvos projektas khf 2014Kino teatre „Romuva“ įsibėgėja kas antrą savaitę vykstantys specialūs vakarai „RoMOVIEški studentų ketvirtadieniai“. Šiandien, gruodžio 4 d.,jame laukiami visi studentai – buvę, esami, būsiantys ir neabejingi geram kinui bei jaukiai erdvei pokalbiams, diskusijoms, įvairioms akcijoms ir konkursams, nes specialiuose vakaruose lankytojų lauksne tik kinas.

Vilniaus universiteto Kauno humanitarinio fakulteto kultūros vadybos studentų iniciatyva atsiradęs renginys suburia vis daugiau studentų, norinčių atsipūsti nuo mokslų. ne veltui pasirinktas šūkis – „Pravėdink smegenis kine!“. Specialiai šiam projektui studentų sukurtas herojus Romukas lydi visus „RoMOVIEškus studentų ketvirtadienius“ savo rekomendacijomis, įvairiomis akcijomis, nuolaidomis ir tuo, kas yra palanku studentui.

„RoMOVIEško studentų ketvirtadienio“ gruodžio 4 d. programa:

19 val. kino teatro „Romuva“ foje lankytojus pasitiks naujai įsikūrusi kavinė su specialiu meniu bei medicinos studentų organizacija „LiMSA“ su įvairiomis interaktyviomis akcijomis.

Vakaro repertuare – du kino filmai:

20 val. nuotykių komedija „Šimtametis, kuris išlipo pro langą ir dingo“ (rež. Felix Herngren) – pelningiausias visų laikų Švedijos filmas bei vienas populiariausių ir labiausiai lankomų šių metų kino festivalio „Kino Pavasaris“ filmų.

22 val. mistinis trileris „Stounhersto beprotnamis“ (rež. Brad Anderson). Šis kvapą gniaužiantis ir įtraukiantis filmas nepaliks abejingų.

Bilietas į vieną kino filmą su Lietuvos (LSP) ar tarptautiniu (ISIC) studento pažymėjimu kainuos 8 Lt, į du vakaro seansus tik 12 Lt.

Daugiau informacijos: https://www.facebook.com/events/1539784222930239/?fref=ts

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku