JCI Kaunas rengia „Kontaktų vakarą“

JCI KHF kontaktu vakaras

Vasario 10 d. 18.00-19.15 val. JCI Kaunas kviečia į seminarą „Kontaktų vakaras“ VU Kauno humanitarinio fakulteto J. Jablonskio auditorijoje (Muitinės g. 8, Kaunas).

Seminaro temos:

  • Žmonių ir aplinkos svarba siekiant savo tikslo.
  • Greitas ir efektyvus  savo prisistatymas ar savo produkto pristatymas.
  • Susipažinimas su naujais žmonėmis.

VAKARO BONUSAS: po trumpų savęs pristatymo mokymų vyks kontaktų vakaras, kurio metu susipažinsi su naujais žmonėmis, bendraminčiais, o galbūt ir partneriais.

Garantuoju esi atsidūręs situacijoje, kada turėjai greitai ir gerai prisistatyti, tačiau, kaip tyčia, tą akimirką tegalėjai pasakyti savo vardą ir galbūt tai, kad dar mokaisi ar dirbi. Pilka vizitinė kortelė ir dar sunkiau kvėpuoti, kai Tavo aplinkoje išvis nėra kam savęs pristatyti.

Išspręskime šią problemą kartu!

KADA? KUR?

Data: Vasario 10 d., trečiadienis

Laikas: 18:00- 19:15

Vieta: VU Kauno Humanitarinis Fakultetas, Muitinės g. 8,

Kaunas, J. Jablonskio auditorija.

Dalyvavimas – nemokamas

 

Dėkojame už išankstinę registraciją, ji privaloma: http://goo.gl/forms/S5Cv0ulYYI

Daugiau apie „ Pokalbio vadovas“ lektorių Liną Staršelskį:

Savarankiškai domisi komunikacijos psichologija nuo 2011m. Nuo 2013m. veda seminarus ir individualiai konsultuoja vyrus, poras pažinčių užmezgimo, ilgalaikių santykių išlaikymo klausimais. 2015m. baigė paties R. Bandlerio ir J. Grinderio (neurolingvistinio programavimo pradininkų) mokyklą ir tapo sertifikuotu NLP praktiku.

Daugiau apie „ Pokalbio vadovas“ lektorę Rūtą Paulauskaitę:

Neverbalinės kalbos specialistė. Rūtos žinios paremtos praktine patirtimi ir stebėjimais. Nuo 2013m. organizuoja ir veda seminarus, individualiai konsultuoja moteris ir poras ilgalaikių santykių, viliojimo, kūno kalbos, saviugdos temomis. Nuo 2015m. gilina žinias ir siekia profesionalumo„Professional Coach ICU (ICTA)“.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku