JCI Kaunas seminaras „Ugdyk save“

jci khf Ugdyk SAVEVasario 24 d. 18.00-19.15 val. VU Kauno humanitarinio fakulteto (Muitinės g. 8) J. Jablonskio auditorijoje visuomeninė organizacija JCI Kaunas rengia seminarą ieškantiems gyvenimo balanso. 

Dalyvavimo mokestis – 2 eurai, o 10 pirmųjų užsiregistravusių Vilniaus universiteto studentų dalyvaus nemokamai!
Išankstinė registracija: http://goo.gl/forms/JO3l7sh3PR

Seminaro temos:

  • Gyvenimo balanso rato instrukcija ir pritaikymas;
  • Neigiamų emocijų tikroji reikšmė;
  • Emocijų valdymas.

Jauti, jog nori pakeisti savo GYVENIMĄ, bet nežinai nuo ko pradėti? Kartais jauti, kad trūksta harmonijos ir nekontroliuoji savęs? Ateik ir surask savo gyvenimo balansą! Suprasi ko trūksta ir nuo ko pradėti.

Į šiuos ir kitus Jūsų klausimus atsakys EFEKTO grupė. Taip pat pažadame, kad iš renginio išeisite su aiškesne savęs vizija.

Išspręskime šią problemą kartu!

KADA? KUR?

Data: Vasario 24 d., trečiadienis

Laikas: 18:00- 19:15

Vieta: VU Kauno Humanitarinis Fakultetas, (Muitinės g. 8), J. Jablonskio auditorija.

Dalyvavimas – 2 eurai

BONUSAS! Vilniaus universiteto studentams – 10 pirmųjų užsiregistravusių dalyvavimas nemokamas!

Dėkojame už išankstinę registraciją, ji privaloma: http://goo.gl/forms/JO3l7sh3PR

Daugiau apie lektorių Liną Staršelskį:

Savarankiškai domisi komunikacijos psichologija nuo 2011m. Nuo 2013m. veda seminarus ir individualiai konsultuoja vyrus, poras pažinčių užmezgimo, ilgalaikių santykių išlaikymo klausimais. 2015m. baigė paties R. Bandlerio ir J. Grinderio (neurolingvistinio programavimo pradininkų) mokyklą ir tapo sertifikuotu NLP praktiku.

Daugiau apie lektorę Rūtą Paulauskaitę:

Neverbalinės kalbos specialistė. Rūtos žinios paremtos praktine patirtimi ir stebėjimais. Nuo 2013m. organizuoja ir veda seminarus, individualiai konsultuoja moteris ir poras ilgalaikių santykių, viliojimo, kūno kalbos, saviugdos temomis. Nuo 2015m. gilina žinias ir siekia profesionalumo„Professional Coach ICU (ICTA)“.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku