Specialus renginys besirūpinantiems karjera

Karjera 300x250 1VU Karjeros ir konsultavimo skyrius kviečia visus Kauno humanitarinio fakulteto studentus lapkričio 29 d. (antradienį) 11.15 val.į susitikimą VII auditorijoje.

Jo metu Karjeros ir konsultavimo skyriaus vyr. specialistas Martynas Kleinauskas plačiau papasakos apie karjera.lt sistemoje teikiamas karjeros valdymo paslaugas. Visi norintys išgirsti apie sistemą, kuri suteikia studentams galimybę atlikti įvairaus pobūdžio asmenybės testus, geriau pažinti ir planuoti savo karjeros kelią, ieškoti darbo ir praktikos galimybių bei asmeniškai susisiekti su sistemoje esančiais potencialiais darbdaviais, kviečiami ateiti į renginį.

Studente, ar jau pradėjai planuoti savo karjerą? Ar žinai, kas yra tavo svajonių darbdavys ir ko reikia, kad taptum konkurentų neturinčiu darbuotoju? Ateik į karjera.lt sistemos pristatymą ir sužinosi!

konsultavimas FB formatas

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku