Susitikimas su talentingu operatoriumi Jonu Jakūnu

J. JakunasKovo 23 d. (ketvirtadienį) 12 val. VU Kauno fakulteto Vaizdo konferencijų studijoje (4 korp.) vyks susitikimas su operatoriumi Jonu Jakūnu, kuris į klausimą Kuo labiausiai džiaugiesi? atsako: „Mano darbai mane jau buvo nubloškę į JAV, Tailandą, Rusiją, Kroatiją, Austriją, Italiją, Gruziją, o ateityje laukia dar ilgesnis sąrašas!”

Po video menų studijų Didžiojoje Britanijoje ir Ispanijoje kino / video operatorius ir montuotojas Jonas Jakūnas svetur ilgam nepasiliko, o sugrįžęs į Lietuvą sėkmingai dirba kino, TV laidų, reklamos kūrimo srityse. Jaunas, talentingas operatorius dalyvauja įvairaus pobūdžio ir masto projektuose. Kovo pradžioje, po mėnesį trukusių nuotykių, jis sugrįžo iš Tailando, kur kartu su žinomu komiku Oleg Šurajev filmavo serialą. Susitikimo Vilniaus universitete Kaune metu  Jonas pasidalins šios kelionės įspūdžiais, gyvenimiška operatoriaus patirtimi ir atsakys į visus profesinio pobūdžio klausimus.

J.Jakunas 1Susitikime pasirengęs praskleisti savo darbo užkulisius J. Jakūnas papasakos, iš kur atsiranda klientai ir kaip išpildyti užsakovo svajones nenuskriaudžiant savęs, taip pat pasidalys didžiausiomis baimėmis darbe, savo profesijos rizikomis, džiaugsmais ir pasiekimais. 

Renginio moderatorė – Filosofijos ir kultūros studijų katedros lektorė dokt. Ieva Vitkauskaitė.

Kas? Susitikimas su operatoriumi Jonu Jakūnu

Kada? 2017 m. kovo 23 d. (ketvirtadienis) 12 val.

Kur? Vaizdo konferencijų studija (4 korp.), Vilniaus universiteto Kauno fakultete (Muitinės g. 14, Kaunas).

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku