„DXC Technology Lounge“ atidarymas Vilniaus universitete Kaune

DXCGruodžio 8 dieną,  penktadienį,  11.30 val. VU Kauno fakulteto IV korpuso antrame aukšte bus oficialiai atidaryta poilsio ir laisvalaikio erdvė „DXC Technology Lounge“. Renginyje dalyvaus šios jaukiai sutvarkytos svetainės fundatoriaus – pirmaujančios pasaulyje IT paslaugų bendrovės „DXC Technology“ – atstovai, kurie kartu su fakulteto administracijos vadovais ir studentais perkirps simbolinę atidarymo juostą.

Kviečiame smagiai pabūti drauge ir padėkoti socialiniams partneriams iš „DXC Technology“ už dosnią dovaną Vilniaus universiteto Kaune bendruomenei.

„DXC Technology“ yra pasaulyje pirmaujanti nepriklausoma „end-to-end“ IT paslaugų įmonė, padedanti savo klientams pasitelkus inovacijas pasiekti sėkmę. Įmonė, kurioje dirba 170 tūkst. darbuotojų daugiau kaip 70 šalių, aptarnaujanti apie 6 tūkst. klientų, yra viena didžiausių IT ir programinės įrangos paslaugų teikėjų pasaulyje. 2008 m. įkurta Vilniuje „DXC Technology“ (anksčiau – „CSC Baltic“) rūpinasi klientais JAV, Azijoje, Australijoje, Skandinavijoje, Jungtinėje Karalystėje, Vidurio ir Pietų Europoje. Vilniaus biuro specialistai teikia programų kūrimo, verslo procesų, projektų ir programų valdymo, programinės įrangos architektūros, IT infrastruktūros ir operacijų, klientų aptarnavimo, pardavimo projektų, kibernetinio saugumo ir duomenų saugojimo paslaugas net 9-iomis kalbomis.

https://www.dxc.technology/

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku