Aukštųjų mokyklų mugė 2018 Kaune

muge2018kaune22018 m. sausio 17 d. visus moksleivius, besidominčius patraukliomis ir originaliomis studijų programomis, taip pat jų tėvus ir mokytojus kviečiame susitikti Vilniaus universiteto stende Aukštųjų mokyklų mugėje, kuri 10-17 val. vyks Kauno „Žalgirio“ arenoje (Karaliaus Mindaugo pr. 50, Kaunas)*.

Vilniaus universiteto Kauno fakulteto http://www.knf.vu.lt/ studentai ir dėstytojai ne tik papasakos, kuo ypatingos studijos Vilniaus universitete Kaune http://www.knf.vu.lt/studijos/bakalauro-studijos, bet ir  padės išsirinkti perspektyviausią studijų programą bei pakvies išmėginti jėgas kūrybinėse dirbtuvėse.

Jų metu bitkoinais ir kitomis virtualiomis valiutomis bei įvairiomis IT plėtros galimybėmis susidomėjusieji gyvai pamatys kriptografinių valiutų kasybos procesą. Kūrybinėse dirbtuvėse VU KnF dėstytojai moksleivius supažindins su vykdomomis dvigubomis kasybomis, transakcijomis kriptografine valiuta. Kvalifikuoti informacinių technologijų specialistai papasakos apie atliekamus skirtingų kriptografinių valiutų kasybos veiksmus, naudojant GPU ir CPU technologijas, susijusias su studijų programomis „Finansų ir apskaitos taikomosios sistemos“ (bakalauro) ir „Finansų technologijos“ (magistrantūros), kurios vykdomos Vilniaus universitete Kaune.

Norintys dalyvauti šiose kūrybinėse dirbtuvėse moksleiviai turėtų registruotis  LAMA BPO tinklalapyje http://bakalauras.lamabpo.lt/registracija-i-aukstuju-mokyklu-muge-2018-veiklas/.

Be to, 12.45 val. Žalgirio arenos amfiteatre vyks susitikimas „Sėkmės formulė: kaip motyvuoti save iššūkiams“ su sėkmingu ir charizmatišku Vilniaus universiteto Kaune alumnu Algirdu Pukiu  – verslininku, baigusiu informatikos ir ekonomikos studijas, maratonininku ir, tiesiog, laimingu žmogumi. http://www.parodos.lt/39652/parodu-grafikas/2018-m-parodos.html?view=44117&paroda=100 Galbūt šio pokalbio su  AB „Agathum“ vadovu A. Pukiu metu ir jums pavyks sužinoti, kaip ir kodėl žmogus sugeba nuveikti tiek daug ir prasmingo... Nepraleiskite progos gyvai išgirsti ir pamatyti!

Iki susitikimo 2018 m. sausio 17 d. 10-17 val. Aukštųjų mokyklų mugėje Kauno „Žalgirio“ arenoje (Karaliaus Mindaugo pr. 50, Kaunas)!

*Mugę organizuoja Lietuvos aukštųjų mokyklų asociacija bendrajam priėmimui organizuoti (LAMA BPO) kartu su partneriu „Ekspozicijų centras“.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku