Prisijungti kviečia ESN Vilnius University KnF

esn2018vuknfErasmus studentų Vilniaus universitete Kaune draugas – pliušinis voveriukas Redas, keliaujantis su studentais iš užsienio. Jo šeima – septyniolika mentorių iš Erasmus studentų tinklo  ESN (angl. Erasmus Student Network) Vilnius University KnF http://www.knf.vu.lt/apie-fakulteta/studentu-organizacijos/esn-vilnius-university-khf, kurie padeda į mūsų fakultetą atvykstantiems studentams.

 

 

esn2018Iš kur bebūtų atvykę studijuoti į Vilniaus universiteto Kauno fakultetą –  Bangladešo, Ganos, Ispanijos ar Italijos,  mentoriai visus pasitinka ir supažindina su mūsų miestu ir šalimi, o kartu leisdami daug  laiko, dažnai tampa ir artimais draugais. Šį semestrą jie sutiko 17 Erasmus studentų, kurie į VU Kaune atvyko iš Turkijos, Italijos ir Vokietijos. Šiuo metu VU Kauno fakultete studijuoja 34 studentai iš įvairių užsienio šalių. Su jais patirta daug smagių akimirkų – nuo kelionės į Trakus ir Vilnių, konferencijų, kelionių į kitų šalių ESN sekcijų organizuojamus renginius iki filmų vakarų, tradicinių lietuvių liaudies šokių vakaronių kartu su fakulteto folkloriniu ansambliu „Uosinta“  ir tiesiog  bičiuliško bendravimo kasdien.

Pliušinis voveriukas Redas ir jo komanda iš ESN Vilnius University KnF kviečia prisijungti – laukiamas kiekvienas, norintis smagiai ir naudingai praleisti laiką tarptautinėje studentų draugijoje!

esn2018vu

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku