Prisijunkime prie Universitetų vasaros iššūkio!

Vilniaus universiteto Sveikatos ir sporto centras  kviečia visą VU bendruomenę prisijungti prie tarptautinio, aktyvaus ir smagaus projekto - Universitetų vasaros iššūkio!

Universitetų vasaros iššūkis - tai birželio 1 d. - rugpjūčio 31 d. vykstantis tarptautinis tarpuniversitetinis  žaidimas, kurio metu, fiksuodami savo fizinį aktyvumą, varžosi Lietuvos ir Europos aukštųjų mokyklų bendruomenių nariai: studentai, dėstytojai, mokslininkai, administracijos ir kiti darbuotojai. Tai - linksmas fizinės, psichologinės ir socialinės sveikatos skatinimo akademinėse bendruomenėseiššūkis, kviečiantis vasarą pasivaržyti tiek su savimi (palyginti savo rezultatus vakar, šiandien ir rytoj), tiek su kolegomis (aplenkė dėstytojas  arba studentas - nepasiduok!), tiek su kito padalinio komanda, fakultetu, kita aukštąja mokykla ar šalimi, ir išsiugdyti sveiką įprotį kiekvieną dieną leisti fiziškai aktyviai.

Daugiau apie projektą ir 2018 metų dalyvius:
http://www.aktyvi-vasara.vu.lt/apie

Projektą organizuojantis VU Sveikatos ir sporto centras kviečia vasarą praleisti aktyviau, bendruomeniškiau ir smagiau! Žaidimo ir fizinio aktyvumo fiksavimo startas - BIRŽELIO 1 D.

UVI2018 plakatas

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku