Akademinės etikos ir procedūrų kontrolieriaus tarnybai vadovaus VU KnF mokslo darbuotoja dr. Loreta Tauginienė

Tauginiene 2018Lietuvos Respublikos Seimas Akademinės etikos ir procedūrų kontroliere penkerių metų kadencijai paskyrė dr. Loretą Tauginienę, kuri šias pareigas pradės eiti nuo sausio 21 d.

https://lmt.lt/lt/naujienos/akademines-etikos-ir-proceduru-kontroliere-paskirta-dr.-loreta-tauginiene/3054

L. Tauginienė yra socialinių mokslų daktarė, Vilniaus universiteto Kauno fakulteto Socialinių mokslų ir taikomosios informatikos instituto mokslo darbuotoja. Jos mokslinių interesų sritis ir profesinė veikla pastarąjį dešimtmetį siejasi su akademine etika: ji ne tik skelbia su etika susijusius mokslinių tyrimų rezultatus ir dalyvauja tarptautinių konferencijų akademinės etikos temomis rengime, bet ir turi bendradarbiavimo patirties su tarptautiniu mastu pripažintomis leidyklomis, yra įsitraukusi į mokslo žurnalo „Journal of Academic Ethics“ redaktorių kolegijos veiklą, išrinkta Europos akademinio sąžiningumo tinklo (European Network for Academic Integrity) tarybos nare.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku