Podoktorantūros stažuotės VU Kauno fakultete

Kviečiame mokslininkus podoktorantūros stažuotėms Vilniaus universitete Kauno fakultete.

Podoktorantūros stažuočių tikslas – skatinti novatoriškus mokslinius tyrimus, suteikti jauniems mokslininkams galimybę plėtoti savarankišką akademinę karjerą ir įsitraukti į Vilniaus universiteto akademinę bendruomenę.

Vilniaus universitetas suteikia galimybes daktaro laipsnį įgijusiems jauniems mokslininkams iš kitų mokslo ir studijų institucijų įsijungti į universiteto vykdomus mokslinius tyrimus, vadovaujant stažuotės vadovui įgyti naujų tyrimų įgūdžių ir mokslinių žinių, pasinaudoti universiteto mokslinių tyrimų infrastruktūra. Paprastai stažuotė trunka iki dvejų metų. Stažuotės gali vykti visų mokslo sričių tematikose.

Stažuotojas suprantamas kaip tyrėjas, turintis Lietuvos arba užsieno mokslo ir studijų institucijos suteiktą mokslų daktaro laipsnį, ir kuriam nuo daktaro laipsnio suteikimo dienos iki kvietime nurodyto paraiškų pateikimo termino dienos yra praėję ne daugiau kaip 5 metai.

Lietuvos mokslo tarybos podoktorantūros stažuočių konkursas (http://www.lmt.lt/lt/kvietimu-kalendorius)

Reikalavimai pareiškėjams: https://www.e-tar.lt/portal/lt/legalAct/a786ae101f4711e78397ae072f58c508

Dėl papildomos informacijos apie podoktorantūros stažuočių galimybes Vilniaus universitete Kauno fakultete, maloniai prašome kreiptis į Ingridą Šarkiūnaitę

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku