Kauno miesto gimnazistai verslumo mokysis Vilniaus universitete Kaune

2019 m. lapkričio 6 d. Vilniaus universiteto Kauno fakultete (VU KnF)  vyks seminaras „Produkto vystymas“ Kauno miesto ekonomikos mokytojams ir mokiniams, kuriantiems jaunąsias bendroves (angl. Young Enterprise).

Renginio metu 60 dalyvių išmėgins savo verslumo įgūdžius, o juos formuoti ir įtvirtinti padės jungtinė mokslininkų komanda iš VU KnF Socialinių mokslų ir taikomosios informatikos instituto (SMTII), vadovaujama instituto direktoriaus dr. Giedriaus Romeikos. Seminaro dalyviams jie ne tik atraktyviai pristatys teoriją, bet ir pateiks grupines kūrybines užduotis mokinių komandoms.

Seminaro metu mokiniai, padedami dr. G. Romeikos, projektų vadovo Dariaus Karašos bei SMTII doktorantų Indrės Ščiukauskės ir Antano Ūso, analizuos savo sugalvotas verslo idėjas ir bandys praktiškai pritaikyti įgytas teorines žinias.

Dr. Giedrius Romeika džiaugiasi, kad jo vadovaujamo VU Kauno fakulteto Socialinių mokslų ir taikomosios informatikos instituto mokslininkai vis labiau įsitraukia į įvairius verslumo įgūdžių mokymus, tęsdami ilgametę tradiciją dalykiškai bendradarbiauti su miesto mokyklose ir gimnazijose ekonomikos besimokančiais mokiniais ir jų mokytojais. „Smagu, kad tokio pobūdžio renginių idėjos gimsta prasmingai bendradarbiaujant fakulteto Socialinių mokslų ir taikomosios informatikos instituto bei Kalbų, literatūros ir vertimo studijų instituto (KLVSI) atstovams“, - teigia dr. Romeika ir pabrėžia sveikintiną dr. Jūratės Radavičiūtės iš KLVSI iniciatyvą surengti mokinių verslumo ugdymo mokymus Vilniaus universitete Kaune, pasitelkiant kolegas iš abiejų VU Kauno fakulteto institutų.

Seminaras „Produkto vystymas“ vyks 2019 m. lapkričio 6 d. 14 – 17 val. Vilniaus universiteto Kauno fakulteto prof. V. Gronsko auditorijoje (VU KnF II korp., II a., Muitinės g. 8, Kaunas).

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku