Susikaupimu ir ramybe pagerbkime išėjusius Amžinybėn

Sielu upe 2014Šeštadienį (lapkričio 1 d.) 17 – 22 val.  penki tūkstančiai „Sielų upės“ liepsnelių vėl nušvies Vilniaus gatvę ir Laisvės alėją Kaune – nuo Šv. apaštalų  Petro ir Povilo arkikatedros bazilikos iki Šv. arkangelo Mykolo bažnyčios (Soboro).

  „Visus fakulteto darbuotojus ir alumnus, kurie jau bus aplankę savo artimųjų kapus,  kviečiu prisijungti prie šios prasmingos akcijos,“ – sako VU KHF dekanas doc. dr. Kęstutis Driaunys,  kviesdamas ateiti su šeimomis, kad uždegta žvakele ir susikaupimu paminėtume anapus išėjusius mūsų fakulteto bendruomenės narius.

Pasak jo, tryliktus metus iš eilės Vilniaus universiteto Kauno humanitarinio fakulteto Studentų atstovybės įgyvendinamas projektas reikšmingas ne tik mums, bet ir visai miesto bendruomenei. Minėdami  tuos, kurių gyvenimas baigėsi, bet nėra pamirštas ar apleistas, mes drauge branginame ir saugome gilias lietuviškų Vėlinių tradicijas.

Tęsdami ilgametę tradiciją ir puoselėdami gražų jos pirmtakų sumanymą Visų šventųjų dienos vakarą būkime vėl kartu!

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku