VU Kauno fakulteto studentams – mentoriai!

Studentų registracija ekranams 1VU KnF studentai, siekiantys pagerinti savo akademinius ir asmeninius pasiekimus, norintys suprasti, kokios galimybės atsiveria baigus universitetą, ieškantys vertingų patarimų planuojant profesinę ateitį, svajojantys įsitraukti į universiteto mokslinę veiklą, dabar galės įgyvendinti savo tikslus ir uždavinius padedami patyrusių, sėkmingų, gebančių įkvėpti patarėjų – mentorių.

Reikia mentoriaus?

Vilniaus universiteto studentams padės 5 krypčių mentoriai:

  • Mentorius dėstytojas* padės ugdyti bendrąsias studento kompetencijas, orientuodamasis į individualius studento poreikius, rekomenduos iškilusių problemų sprendimo būdus, atvers platesnes galimybes universitete, padės dalyvauti mokslinėje ar tiriamojoje veikloje.
  • Mentorius alumnas* pagelbės karjeros planavimo ir asmeninio tobulėjimo klausimais, sieks padėti optimizuoti edukacinę patirtį, rasti tinkamą karjeros kryptį.
  • Akademinis konsultantas patars, kaip spręsti studijų metu iškilusias individualias problemas, operatyviai suteiks tikslią ir patikimą informaciją apie studijas universitete (visada laukia VU KnF Studijų skyriuje).
  • VU SA Studentas kuratorius įkvėps ir padrąsins naujai į universitetą įstojusį studentą, padės susiorientuoti universitete ir už jo ribų.
  • Mentorius studentas padės kitiems studentams pagilinti tam tikto studijų dalyko žinias, pagerinti akademinius įgūdžius (atlikti rašto darbus, rengti prezentacijas, analizuoti duomenis).

 *registracija vyksta iki spalio 15 d. tik į pažymėtas mentorystės kryptis.

Dėl išsamesnės informacijos kviečiame kreiptis į veiklos koordinatorę Ingą Dundulytę (, tel. 85 236 6010).

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku