Įvertintos VU KnF audiovizualinio vertimo specialistų pastangos padėti klausos negalią turintiems

padeka avvLietuvių gestų kalbos gimtadienio šventiniame renginyje, kurį gegužės 4 dieną surengė Kauno kurčiųjų jaunimo organizacija (KKJO) kartu su Kauno kurčiųjų reabilitacijos centru (KKRC), buvo dėkojama girdinčiųjų organizacijoms, prisidedančioms prie gestų kalbos ir kurčiųjų kultūros puoselėjimo. Tądien buvo įvertinta ir mūsų fakulteto Audiovizualinio vertimo studijų programos (AVV) dėstytojų geranoriška veikla, kuria jos ženkliai prisideda prie kurčiųjų bendruomenės gerovės kūrimo.

 

kurciuju padekaPadėka VU Kauno fakulteto Kalbų, literatūros ir vertimo studijų institutui už bendradarbiavimą ir gestų kalbos puoselėjimą šiame šventiniame renginyje buvo įteikta ne vieną puikų projektą žmonėms su klausos negalia parengusioms VU KnF atstovėms – doc. dr. Jurgitai Kerevičienei ir dėstytojai Jurgitai Astrauskienei.

https://www.facebook.com/pg/KKJO2007/photos/?tab=album&album_id=676487992803166&__tn__=-UC-R

Sveikiname! Džiaugiamės ir didžiuojamės puikiomis Audiovizualinis vertimas specialistų iniciatyvomis ir jų kilniais projektais!

avv ivertinimai

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku