Vilniaus universiteto filologijos, socialinių ir komunikacijos mokslų studijų infrastruktūros ir bazinės įrangos atnaujinimas

Eil. Nr.

Projekto rekvizitai

Privalomi atsakymai

1.

Projekto pavadinimas

Vilniaus universiteto filologijos, socialinių ir komunikacijos mokslų studijų infrastruktūros ir bazinės įrangos atnaujinimas. (VP3-2.2-ŠMM-18-V-02-009)

2.

Projekto mokslo sritis

Filologijos, socialinių ir komunikacijos sričių mokslai

3.

Projekto statusas

Vykdomas

4.

Projekto pradžia

2010-11-11

5.

Projekto pabaiga

2015-07-31

6.

Vykdančioji institucija

Vilniaus universitetas

7.

Universiteto šakinis padalinys, kuris dalyvaujaprojekte

Kauno humanitarinis fakultetas

8.

Projekto vadovas ir dalyviai Vilniaus universitete/padalinyje

Neringa Kižienė

9.

Projekto partneriai

Vilniaus universiteto filologijos, komunikacijos ir filosofijos fakultetai. Vilniaus universiteto užsienio kalbų, tarptautinių santykių bei politikos mokslų institutai.

10.

Finansavimo šaltinis

3.2. Sanglaudos skatinimo veiksmų programa, prioritetas „Viešųjų paslaugų kokybė ir prieinamumas: sveikatos, švietimo ir socialinė infrastruktūra“. Priemonė VP3-2.2.-ŠMM-18-V „Universitetų infrastruktūros plėtra“.

11.

Projekto biudžetas

14 727 819,02 Lt

12.

Trumpas projekto aprašymas

Įgyvendinant projektą Vilniaus universitete bus sukurta filologijos, socialinių ir komunikacijos mokslų dėstymui ir mokymuisi reikalinga infrastruktūra bei prieiga prie informacijos. Projekto metu bus atnaujinta Vilniaus universiteto filologijos, komunikacijos, Kauno humanitarinio, filosofijos fakultetų, užsienio kalbų, tarptautinių santykių ir politikos mokslų institutų infrastruktūra; įsigyta filologijos, socialinėms ir komunikacijos studijoms skirta laboratorinė, kompiuterinė ir programinė įranga; sujungtos ir integruotos į vieną bibliotekos sistemą universiteto skaityklos; įkurtos kalbų mokymo, bendrosios ir fonetikos auditorijos bei tekstynų laboratorija.

13.

Trumpas rezultatų aprašymas

Įrengta audiovizualinio vertimo-nuotolinio mokymo laboratorija. Muitinės g. 6A, Kaunas. Įrengtas žinių prieigos centras, Muitinės g. 18, Kaunas. Įdiegta atvirų fondų leidinių identifikavimo ir apsaugos sistema.

14.

Skelbiama projekto informacija

http://www.khf.vu.lt/projektai/kiti-projektai/200-lt/projektai/nacionaliniai-projektai/1090-vilniaus-universiteto-filologijos-socialiniu-ir-komunikacijos-mokslu-studiju-infrastrukturos-ir-bazines-irangos-atnaujinimas

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku