Mokslinės stažuotės projektas „Dalyvavimas mokslinėje stažuotėje tarptautinėje kompanijoje”

Projekto Nr. 09.3.3-LMT-K-712-14-0053

Projekto tikslas – kelti bendrąsias ir specialiąsias mokslininko-dėstytojo kompetencijas, atliekant mokslinę stažuotę tarptautinėje holdingo kompanijoje "LOILNEFTEKHIM".

Numatyti projekto tikslai:

  1. Informacijos rinkimas. Būtų sukaupta ir panaudota informacija ruošiamai monografijai, kurioje numatytas atskiras skyrius apie organizacijos darnumą, organizacinę kultūrą bei įmonių socialinę atsakomybę tarpkultūrinėje erdvėje.
  2. Profesinių kompetencijų stiprinimas. Naujai ruošiamas dalykas magistarantūros studijų programai "Transnacionalinių korporacijų socialinė atsakomybė" (lietuvių ir anglų kalbomis) reikalauja ne tik teorinių žinių, tačiau ir praktinių įgūdžių tam, kad teisingai ir ne vienapusiškai perteikti transnacionalinių korporacijų veiklą bei transnacionalinių korporacijų socialinės atsakomybės poveikį socialinio poveikio grandinėje, naudojant pagrindinius organizacijų socialinės atsakomybės modelius, analizuojant organizacijų veiklos rezultatus, pasitelkiant asmenines analitines, komunikacines, socialines bei savianalizės kompetencijas.

Projektas bendrai finansuotas iš Europos socialinio fondo lėšų (projekto Nr. 09.3.3-LMT-K-712-14-0053) pagal dotacijos sutartį su Lietuvos mokslo taryba (LMTLT).

www.esinvesticijos.lt

vu 440  lt es

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku