Studentų registracija ekranams 1VU KnF studentai, siekiantys pagerinti savo akademinius ir asmeninius pasiekimus, norintys suprasti, kokios galimybės atsiveria baigus universitetą, ieškantys vertingų patarimų planuojant profesinę ateitį, svajojantys įsitraukti į universiteto mokslinę veiklą, dabar galės įgyvendinti savo tikslus ir uždavinius padedami patyrusių, sėkmingų, gebančių įkvėpti patarėjų – mentorių.

Reikia mentoriaus?

Vilniaus universiteto studentams padės 5 krypčių mentoriai:

  • Mentorius dėstytojas* padės ugdyti bendrąsias studento kompetencijas, orientuodamasis į individualius studento poreikius, rekomenduos iškilusių problemų sprendimo būdus, atvers platesnes galimybes universitete, padės dalyvauti mokslinėje ar tiriamojoje veikloje.
  • Mentorius alumnas* pagelbės karjeros planavimo ir asmeninio tobulėjimo klausimais, sieks padėti optimizuoti edukacinę patirtį, rasti tinkamą karjeros kryptį.
  • Akademinis konsultantas patars, kaip spręsti studijų metu iškilusias individualias problemas, operatyviai suteiks tikslią ir patikimą informaciją apie studijas universitete (visada laukia VU KnF Studijų skyriuje).
  • VU SA Studentas kuratorius įkvėps ir padrąsins naujai į universitetą įstojusį studentą, padės susiorientuoti universitete ir už jo ribų.
  • Mentorius studentas padės kitiems studentams pagilinti tam tikto studijų dalyko žinias, pagerinti akademinius įgūdžius (atlikti rašto darbus, rengti prezentacijas, analizuoti duomenis).

 *registracija vyksta iki spalio 15 d. tik į pažymėtas mentorystės kryptis.

Dėl išsamesnės informacijos kviečiame kreiptis į veiklos koordinatorę Ingą Dundulytę (, tel. 85 236 6010).