cyberphish3

cyberphish 1 cyberphish 2

 

 

 

 

 

Pasibaigus karantino apribojimams projekto „CyberPhish“ partneriai liepos 8 d. Maltoje susitiko aptarti pasiektus rezultatus ir pasidalinti patirtimi apie vykstančius pilotinius mokymus. Tai pirmasis gyvai organizuotas projekto partnerių susitikimas po 1,5 metų, iki šiol partneriai bendravo tik internetu.

Susitikimo metu buvo dalijamasi patirtimi, aptartos kylančios problemos, partneriai teikė siūlymus, kaip susidoroti su iškilusiais iššūkiais, taip pat buvo aptarti projekto viešinimo klausimai ir numatytas viešinimo planas bei priemonės, skirtos sudominti ir pritraukti kuo daugiau dalyvių dalyvauti pilotiniuose „CyberPhish“ mokymuose. 

Šie mokymai skirti visiems, norintiems sužinoti daugiau apie sukčiavimo internete būdus, socialinės inžinerijos metodus, kibernetines atakas ir išmokti atpažinti pagrindinius tokių grėsmių požymius. Mokymosi aplinkoje www.cyberphish.eu/learn  kurso dalyviai gali mokytis jiems patogiu būdu, o prisijungti į kursą kviečiami visi norintys.

Pilotiniai mokymai numatyti iki rugsėjo pabaigos visose partnerių šalyse, t. y. Estijoje, Graikijoje, Latvijoje, Lietuvoje ir Maltoje.

Plačiau apie projektą: https://cyberphish.eu/

cyberphish3

          Elingos Žiliuvienės nuotrauka.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku