Vilniaus universiteto Kauno fakulteto studijų programos Marketingas ir pardavimų vadyba antro kurso magistrantai ir dėstytojai kviečia smulkaus ir vidutinio dydžio verslo įmones bendradarbiauti: studentai, pasitelkę studijų metu įgytas žinias, pateiks konkrečios įmonės prekės ženklo tobulinimo planą.

 prekes zenklo valdymas banner

Konkurse gali dalyvauti bet kuri smulkaus ar vidutinio verslo organizacija. Jos prekės ženklo tobulinimo planas bus rengiamas 2023 m. rugsėjo–gruodžio mėnesiais.

 

Laimi abi pusės, nes įmonė pasidalinusi savo gerąja praktika gaus parengtą prekės ženklo tobulinimo planą. Tai – reali nauda įmonei ir dar viena patirties padedanti įgyti praktika studentams. Studentai pasidalys ir pritaikys studijų metu įgytas žinias tam, kad įmonės prekės ženklas pasiektų tikslinę auditoriją bei padėtų sėkmingai vystyti verslą.

 

Susidomėjusius kviečiame iki 2023 m. rugsėjo 1 d. pildyti anketą: https://forms.office.com/e/JeV0qRH2Va

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku