VU KNF MaltaSpalio pabaigoje Ekonomikos, finansų ir vadybos instituto dėstytojos doc. Aistė Urbonienė ir prof. Virginija Jurėnienė lankėsi "Spazju Kreattiv" meno organizacijoje Maltoje, kur susitarė dėl  VU KnF meno vadybos studijų programos magistrantų praktikos.

Maltos sostinėje Valetoje, šalia svarbiausių kultūrinių objektų įsikūręs meno centras naudojasi puikiomis istorinėmis erdvėmis ir yra svarbus kultūrinio gyvenimo centras Maltos saloje. VU Kauno fakulteto darbuotojos bendravo su šio centro programų vadovu Daniel Azzopardi ir vadybininke Margerita Pule. VU Kaune atstovėms  jie išsamiai pristatė meno centro veiklą , sudarė  galimybes stebėti centro organizuojamus renginius ir pamatyti, kaip rengiamasi dideliam kasmetiniam tarptautiniam vaikų meno festivaliui ZiguZag2017 .

"Spazju Kreattiv" misija yra suteikti erdvę menininkų kūrybineisaviraiškai, o vartotojams – susipažinti su meno kūrimo procesu ir rezultatais. Meno centras vykdo daug edukacinių meninių veiklų, taip pat plačiai bendradarbiauja su Maltos universitetu ir kitomis meno bei nevyriausybinėmis organizacijomis. Vizito metu buvo susitarta dėl praktikos vietų MA programos Meno vadyba studentams iš Vilniaus universiteto Kaune.

VU KnF mokslininkės lankėsi Maltos universitete, kur susitiko su Teatro studijų katedros vedėja prof. Vicki Ann Cremona ir su prof. Frank Camilleri, Scenos menų fakulteto direktoriumi ir Maltos universiteto senato nariu. Susitikimo metu buvo aptartos bendradarbiavimo galimybės kurti bendrą II pakopos studijų programą ir  vykdyti akademinius studentų beidėstytojų vizitus.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku