vu uosinta 001Gegužės 9 d. 18–20 val. VU Kauno fakultete, Tarybos menėje vyks vakaronė „Kultūrinis pasas“, kurioje Erasmus studentai bus supažindinami su Lietuvos etnografiniais regionais, pamatys skirtingų regionų tautinius drabužius, paragaus lietuviškų patiekalų, visokių skanėstų ir gaus įvairių prizų.

Tai jau antroji vakaronė, kurią pagal Erasmus programą Vilniaus universitete Kaune studijuojantiems studentams šį pavasarį rengia VU KnF studijų programos „Kultūros vadyba“ studentai ir Erasmus studentų tinklo (ESN) atstovai.
Balandžio 11 d. jie drauge su VU Kauno fakulteto folkloro ansamblio „Uosinta“ ir Vilniaus universitete Kaune veikiančio ESN nariais suorganizavo tautinių šokių vakaronę, į kurią pakvietė VU Kaune studijuojančius studentus iš užsienio, kad šie susipažintų su Lietuvos tautine kultūra..

uosinta vu 001„Ateiti į renginius su „Uosinta“ kviečiame ne tik Erasmus, bet ir visus kitus fakulteto studentus. Tereikia čiupti patogius batus, nepamiršti geros nuotaikos, gal net atsinešti savo regionui būdingų skanėstų ir atkeliauti smagiai praleisti laiką“, - sako renginio organizatorės Aurelija Kuizinaitė ir Diana Sutkutė iš Kultūros vadybos studijų programos III kurso.

Renginio rėmėjai: Lietuvos kultūros institutas, UAB „Rezus.lt“, Šiaulių miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuras, AB spaustuvė „Titnagas“, UAB „Pirmas žingsnis“.

Nuotraukos – Dianos Sutkutės.

vu knf uosinta 001

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku