Isskirtiniai destytojai Fomin 1920x108055-ieji Vilniaus universiteto Kauno fakulteto veiklos metai pažymėti ypatingu akademiniu įvykiu – VU KnF Socialinių mokslų ir taikomosios informatikos instituto mokslo darbuotojui prof. Vladislavui Fominui už aukščiausio lygio mokslo ir studijų pasiekimus suteiktas išskirtinio profesoriaus statusas*.

Spalio 21 d. 16 val. profesorius Vladislav Fomin skaitys paskaitą „Nepagaunama paradigma: 22 metai vejantis technologijų pokyčius“ prof. V. Gronsko auditorijoje (VU KnF II korp., Muitinės g. 6, Kaunas).

Kviečiame pasiklausyti VU išskirtinio profesoriaus Vladislavo Fomino mokslinių įžvalgų apie informacijos infrastruktūros plėtros aktualijas, tendencijas ir perspektyvas, taip pat daugiau sužinoti apie profesoriaus atliekamus tyrimus ir įgyvendinamus projektus.

Po paskaitos, 18 val. Kauno evangelikų liuteronų Švč. Trejybės bažnyčioje (Muitinės g. 8) VU Kauno fakulteto bendruomenei ir svečiams koncertuos Kauno valstybinio muzikinio teatro solistai.

Maloniai kviečiame!

*Išskirtinio profesoriaus statusą įgijusio Vladislavo Fomino mokslinių tyrimų sritis susijusi su informacijos ir komunikacijų technologijų projektavimu ir taikymu, informacijos sistemų valdymu, informacijos infrastruktūros plėtra. Jis yra sukaupęs tarptautinių projektų patirties, išsiskiria šiuolaikišku požiūriu į akademinę veiklą, užsibrėžtais aiškiais jos plėtros planais.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/mokslas/mokslas/trims-vilniaus-universiteto-mokslininkams-suteiktas-isskirtinio-profesoriaus-statusas.d?id=82053461

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku