CTFKNFDomiesi IT ir šiuolaikinėmis saugumo technologijomis? Tada pats metas suklusti ir priimti naują Vilniaus universiteto Kauno fakulteto (VU KnF) studento iš studijų programos Informacijos sistemos ir kibernetinė sauga (ISKS) iššūkį. Nes 2018 metais prasidėjęs žaidimas sugrįžta su nauja jėga. Išbandyk CTF@KnF!

http://naujienos.vu.lt/kibernetinio-saugumo-igudziu-testas-jauniesiems-informaciniu-technologiju-zinovams/

Naują žaidimo versiją https://ctfknf.eu.pythonanywhere.com/ parengęs VU KnF ketvirtakursis Erikas Eigėlis sako: „Žaisk CTF@KnF ir įsitikinsi pats, kad net ir menkos klaidos programiniame kode gali sukurti saugumo spragas“. Pretendentus laimėti pagrindinį prizą – planšetinį kompiuterį – Erikas kviečia pirmiausia pamėginti įveikti visus žaidime užkoduotus iššūkius, susijusius su programavimu ir kibernetine sauga.

Vertingus prizus pirmos, antros ir trečios vietos laimėtojams įsteigė pagrindinis žaidimo partneris ir rėmėjas – debesų technologijų bendrovė „Hostinger“(www.hostinger.lt), teikianti prieglobos (serverio resursų nuomos ir jų priežiūros) paslaugas visame pasaulyje.

Prisiminkim ir pasidžiaukim: 2019 m. žaidimo nugalėtojui – Vilniaus Levo Karsavino mokyklos 10 klasės mokiniui Arvydui Jarmalovičiui – buvo įteiktas pagrindinis prizas – iPad Wi-Fi 128GB Silver. Dar penki šiame VU Kauno fakulteto surengtame žaidime geriausiai pasirodę dalyviai apdovanoti metiniais web hostingo paketais su pasirinktu domenu.

Jeigu manai, kad smagiau žaisti kartu su draugais, pakviesk ir juos ar visą savo klasę susikauti dėl vėliavos (Capture the Flag) 2020 m. žaidime CTF@KnF! Žaisdami ne tik patikrinsite savo įgūdžius ir gebėjimus, bet ir perimsite VU Kauno fakulteto studentų iš studijų programos Informacijos sistemos ir kibernetinė sauga patirtį. Ši originali studijų programa Vilniaus universitete Kaune rengia itin reikalingus informatikos ir informacinių technologijų specialistus, turinčius specifinių kibernetinės saugos įgūdžių.

Jei nori įgyti imunitetą kibernetinėms atakoms, žaisk CTF@KnF ir nugalėk!

hostinger logo

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku