Picture_2.pngSpalio 19 dieną Audiovizualinio vertimo pirmo kurso magistrantės Ligita Veselgaitė, Rozalija Pagrandytė, Karolina Raščikaitė ir Simona Malažinskaitė kartu su dėstytoja doc. dr. Jurgita Kerevičiene lankėsi Kauno kurčiųjų ir neprigirdinčiųjų centre.

Jau ne vienerius metus užsimezgęs aktyvus bendradarbiavimas su šio centro specialistais, mokytojais ir Audiovizualinio vertimo bakalauro ir magistrantūros programos studentais bei dėstytojais suteikia galimybę labiau pažinti kurčiųjų ir neprigirdinčiųjų moksleivių kalbinius įgūdžius, kognityvinius gebėjimus ir bendravimo kultūrą.

Sėkmingai besivystanti draugystė tarp KnF dėstytojų, studentų bei Kauno kurčiųjų ir neprigirdinčiųjų centro – tai galimybė sužinoti apie kurčiųjų ir neprigirdinčiųjų vaikų mokymo ir mokymosi aplinką, mokytojų ir mokinių bendravimo specifiką. Be to, studentėms buvo proga pažinti pamokų metu atsiskleidžiančius moksleivių kalbėjimo ir skaitymo įgūdžius. Audiovizualinio vertimo magistrantės sužinojo, kaip praktiškai pritaikyti edukacinę medžiagą ir palengvinti mokymosi procesą.

„Tikimės, kad tokia patirtis – puiki proga abiem pusėms išmokti naujų dalykų, dalintis žiniomis ir sukurti efektyvesnes bei motyvuojančias tobulėjimo galimybes“, – teigia Audiovizualinio vertimo dėstytoja docentė dr. Jurgita Kerevičienė. 

Picture_1_copy_copy_copy.png

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku