student-3500990_1920.jpgVilniaus universitetas (VU) tęsia iniciatyvą ir įsteigė 450-mečio stipendiją būsimiems studentams iš socialiai pažeidžiamų šeimų. Taip universitetas prisideda prie socialinės atskirties mažinimo ir skatina gabiausius pirmakursius siekti aukštojo mokslo.

200 eurų dydžio stipendija bus skiriama 100 būsimų studentų, kurie iki šiol nėra įgiję aukštojo išsilavinimo ir kurių šeimos mėnesinis pajamų vidurkis per paskutinius 3 mėnesius vienam asmeniui yra ne daugiau kaip 350 eurų. Minėtus kriterijus atitinkantys studentai turėtų pildyti prašymą ir jame nurodyti, kad studijas VU renkasi pirmu numeriu.

Iš visų paraišką stipendijai gauti pildžiusių studentų bus atrenkami aukščiausią stojamąjį balą turintys pirmakursiai, kuriems stipendija bus mokama pirmuosius studijų metus – nuo rugsėjo iki birželio mėnesio.

Kviečiame pasinaudoti galimybe studijuoti universitete ir nuo birželio 1 d. pildyti paraišką
450-mečio stipendijai gauti. Daugiau informacijos apie reikalingus dokumentus rasite čia.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku